Zelea Codreanu

Astazi mi-a trezit interesul un articol foarte tare din revista Lumea, un care era o compilatie din mai multe scrieri ale lui Zelea Codreanu. Extrem de impresionante ideile d-lui Codreanu. In esentă crestin si foarte etic. Corectitudine si solidaritate, valori care cred ca ne lipsesc astazi mai mult ca atunci. Nationalismul romanesc si mandria natională romanească пластиковые окна цена 2 concepte foarte interesante mai ales pentru mine, cel putin primul este de-a dreptul subiect de studiu.

Un comentariu la „Zelea Codreanu”

  1. ai prea mult bun simt si nu ar trebui sa vibrezi pe frecventa “nesimtitilor”
    sracheta lor este cu mult mai jos de linia orizontului..iar tu ai ridicat aceasta stacheta mult mai sus..pt ca ai o vibratie deosebita!o crestere deosebita..o educatie..a bunului simt de cand erai copil
    e normal sa fiu de acord cu tine..si cred ca chiar daca nici un nesimtit nu va citi ce ai scris pt ca “ei” sunt preocupati de lumea lor..tot vom reusi sa-i exterminam doar ai zas ca-s “gandaci”
    faptul ca acum casa ta este aici la Frankfurt..unde “nesimtitii” nu prea sunt..pt ca nu au ce cauta pe aici..in comparatie cu acel Bucuresti infect!un amalgam de “gandaci” pt ca “plaga” acolo este si de aceea s-au adunat..te face poate mai circumspect si sigur daca unul este prin preajma ta…accidental..sigur il vei afla si-i vei zdorbi!daca este gandac sa nu se mire ca este zdrobit!
    ma bucur ca ceeea ce scri este citi de cat mai multi si se pare ca “ne srtangem randurile”..
    iar daca eu ma intorc acasa..la Brasov deja “campania” de eradicare a nesimtitilor o fac mai de mult si nu pot sa-i vad pe langa mine iar “leul” din mine erupe mediat si iau atitudine la “NESIMTITUL” PE CARE CU ARMELE LUI IL POT ANIHILA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.