Revistă online și forum de Project Management

Pornit-am un nou site, http://www.pmexpert.ro, pe teme de Project Management.

Aproape tot ce facem în viață, de la mutarea dintr-o locuință în alta, pregătirea pentru un examen, până la … creșterea unui copil, poate fi văzut ca proiect. Management-ul de proiect urmărește în esență atingerea obiectivelor propuse într-un cadru definit financiar și temporal. Interesant este faptul că, pe lângă obiectivele specifice, orice proiect trebuie să urmărească în primul rând satisfacția clientului. Pentru a putea obține aceasta, trebuie să-i cunoaștem nevoile, motivația și potențialele beneficii, adică … analiza stakeholder-ilor, primul pas în analiza de risc. Ș.a.m.d.

Aplicând elemente de PM asupra acțiunilor proprii, putem deveni mai eficienți în atingerea propriilor obiective și, nu în ultimul rând, mai mulțumiți de rezultatele obținute.

Pe PMExpert.ro veți găsi, săptămânal sau mai des articole noi: teorie, experiențe din practică și chiar unelte specifice de PM (ex. Protocolul întâlnirilor) spre download.

Comentariile sunt binevenite, întrebărilor din domeniul PM vom încerca să le răspundwm în cel mai scurt timp. Suntem interesați să primim noi autori în rândul nostru, așa că dacă aveți studii de PM, experiență și materiale interesante, nu ezitați să ne contactați.

Plimbare plăcută în noul site!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.